FitBark 2 aktiivisuusmittari

FitBark on yksi maailman johtavista eläinten aktiivisuusmittareista. Laite on pienikokoinen ja kevyt ja sen saa näppärästi kiinnitettyä pantaan. Se on myös vedenkestävä ja sillä on kahden vuoden takuu. Akun kesto on jopa kuukausia yhdellä latauksella.

Laite mittaa koiran aktiivisuutta, leikkiä ja unta. Sen avulla näet eläimen aktiivisuuden 5 minuutin tarkkuudella. Lisäksi laite mittaa terveysindeksiä, unipisteitä, kulutettuja kaloreita sekä liikuttua päiväkohtaista matkaa. Mikäli eläimen käytöksessä tulee muutoksia, se ilmoittaa siitä (esim. jos koira nukkuu enemmän kuin normaalisti). Laitteen avulla näet esimerkiksi, miten koirasi on käyttäytynyt yksin ollessaan. Sen avulla voit myös varmistua, että eläimesi saa liikuntaa ja unta oikean määrän. 

Laite on käytössä yli 150 eri maassa ja sen suuren käyttäjämäärän vuoksi useat eri tutkijat eri puolella maailmaa hyödyntävät dataa tutkimuksissaan. Sen avulla saat tietoa juuri oman rotusi terveystilanteesta/aktiivisuudesta/unesta yms. Uutta tietoa tulee koko ajan lisää.  

Laitteen hinta on 103,90 €

Toimitusaika tilauksesta on 1-2 arkipäivää.

103,90 €