Hyvinvointikartoitus

Onko koirallasi haasteita, joihin toivoisit muutosta? Usein arjen haasteet johtuvat koiran elämässä olevista puutteista kuten sen tarpeesta etsiä ruokaa. Usein koiran käytös korjaantuu hyvinvointitekijöiden muutoksilla, kun ymmärrämme, mistä haastavalta tuntuva käytös johtuu.

Tai haluatko varmistua, että koirasi saa riittävästi liikuntaa ja aktiviteettiä sekä lepoa? Ja saada virikesuunnitelman sen aktivoimiseen ?

Haluatko koirallesi mitattuihin tuloksiin pohjautuvan, tieteellisesti tutkittuun tietoon pohjautuvan hyvinvointisuunnitelman? Kokonaisvaltaisen hyvinvointisuunnitelman avulla voit olla varma, että koirasi elää hyvin!

Kokonaisvaltainen hyvinvointisuunnitelma

Tässä kokonaisvaltaisessa hyvinvointisuunnitelmassa koiraa seurataan viikon ajan hyvinvointilaitteella ja teille tehdään laaja hyvinvointikartoitus. Näiden pohjalta saatte kirjalliset hyvinvointi- ja virikesuunnitelmat arjen ohjenuoraksi. Aktiivisuusmittarilla koirasi aktiivisuutta ja leikkiä sekä unta seurataan viikon ajan ja tuloksia apuna käyttäen teille tehdään sekä hyvinvointi- että virikesuunnitelmat. Näin voit olla varma, että koirasi saa riittävästi sekä aktiviteettiä että lepoa. Suunnitelmien avulla voit taata koirallesi sopivan viikkorytmin lenkkeilyn/aktivoinnin, touhuamisen/leikin ja sosiaalisen kanssakäymisen osalta. Lisäksi saat virikesuunnitelman, jonka avulla koirasi saa touhuamista riittävästi niinäkin päivinä, kun itselläsi on kiire. 

150,00 €