Hyvinvointikartoitus

Onko koirallasi haasteita, joihin toivoisit muutosta? Usein arjen haasteet johtuvat koiran elämässä olevista puutteista kuten sen tarpeesta etsiä ruokaa. Usein koiran käytös korjaantuu hyvinvointitekijöiden muutoksilla, kun ymmärrämme, mistä haastavalta tuntuva käytös johtuu.

Tai haluatko varmistua, että koirasi saa riittävästi liikuntaa ja aktiviteettiä sekä lepoa? Ja saada virikesuunnitelman sen aktivoimiseen ?

Haluatko koirallesi mitattuihin tuloksiin pohjautuvan, tieteellisesti tutkittuun tietoon pohjautuvan hyvinvointisuunnitelman? Kokonaisvaltaisen hyvinvointisuunnitelman avulla voit olla varma, että koirasi elää hyvin!

Kokonaisvaltainen hyvinvointisuunnitelma

Tässä kokonaisvaltaisessa hyvinvointisuunnitelmassa koiraa seurataan viikon ajan hyvinvointilaitteella ja teille tehdään laaja hyvinvointikartoitus. Näiden pohjalta saatte kirjalliset hyvinvointi- ja virikesuunnitelmat arjen ohjenuoraksi. Aktiivisuusmittarilla koirasi aktiivisuutta ja leikkiä sekä unta seurataan viikon ajan ja tuloksia apuna käyttäen teille tehdään sekä hyvinvointi- että virikesuunnitelmat. Näin voit olla varma, että koirasi saa riittävästi sekä aktiviteettiä että lepoa. Suunnitelmien avulla voit taata koirallesi sopivan viikkorytmin lenkkeilyn/aktivoinnin, touhuamisen/leikin ja sosiaalisen kanssakäymisen osalta. Lisäksi saat virikesuunnitelman, jonka avulla koirasi saa touhuamista riittävästi niinäkin päivinä, kun itselläsi on kiire. 

150,00 €

FitBark 2 aktiivisuusmittari

FitBark on yksi maailman johtavista eläinten aktiivisuusmittareista. Laite on pienikokoinen ja kevyt ja sen saa näppärästi kiinnitettyä pantaan. Se on myös vedenkestävä ja sillä on kahden vuoden takuu. Akun kesto on jopa kuukausia yhdellä latauksella. Laite mittaa koiran aktiivisuutta, leikkiä ja unta. Sen avulla näet eläimen aktiivisuuden 5 minuutin tarkkuudella. Lisäksi laite mittaa terveysindeksiä, unipisteitä, kulutettuja kaloreita sekä liikuttua päiväkohtaista matkaa. Mikäli eläimen käytöksessä tulee muutoksia, se ilmoittaa siitä (esim. jos koira nukkuu enemmän kuin normaalisti). Laitteen avulla näet esimerkiksi, miten koirasi on käyttäytynyt yksin ollessaan. Sen avulla voit myös varmistua, että eläimesi saa liikuntaa ja unta oikean määrän.  Laite on käytössä yli 150 eri maassa ja sen suuren käyttäjämäärän vuoksi useat eri tutkijat eri puolella maailmaa hyödyntävät dataa tutkimuksissaan. Sen avulla saat tietoa juuri oman rotusi terveystilanteesta/aktiivisuudesta/unesta yms. Uutta tietoa tulee koko ajan lisää.   Laitteen hinta on 99 € + postikulu 4,90 € eli yhteensä 103,90 € Toimitusaika tilauksesta on 1-2 arkipäivää.

103,90 €