Yksinolokoulutus/Eroahdistus

Onko koirallasi jokin yksinoloon liittyvä haaste?

Tarjoan eroahdistuneille ja yksinolo-ongelmien kanssa kamppaileville koirille koulutusta. Lisäksi neuvon, miten opetat pennullesi tai nuorelle koirallesi yksinolon koiran tunnetilat huomioiden.  

EROAHDISTUS tai yksinolon ongelmien koulutus alkaa ensitapaamisella (1,5-2 tuntia) ja sen jälkeen tapaamme kahden viikon välein puolen tunnin etätapaamisilla, jossa käymme läpi koulutuksen edistymistä ja saatte ohjeet seuraavalle kahdelle viikolle.  Tapaamisten välissä koulutusta seurataan videoiden ja tarvittaessa sähköpostin välityksellä. Eroahdistuskoulutuksessa on hyvä varautua kouluttamaan koiraa lähes päivittäin usean kuukauden ajan. 

PENTUJEN yksinolokoulutus sisältää puolen tunnin etätapaamisen ja kirjalliset ohjeet, kuinka opetat koirallesi yksinolon. Lisäksi saat sähköpostituen koulutuksen ajaksi tai voit ostaa lisätapaamisen 30 minuuttia tarvittaessa etänä.

Kokonaisvaltaisen hyvinvointisuunnitelman avulla varmistat, että lemmikkisi elää tyytyväisenä joka päivä ja että se saa riittävästi aktivointia ja leikkiä sekä lepoa vuorokaudessa. Kokonaisvaltainen hyvinvointisuunnitelma on hyvä pohjatyökalu yksinolo-ongelman selvittämiseen, sillä sen avulla saat hyvinvointisuunnitelman, joka sisältää myös virikkeellistämissuunnitelman.